Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Crowne Plaza Antwerp

Upscale hotel in the green heart of Antwerp

Modern hotel in het groene hart van Antwerpen Het Crowne Plaza Antwerp® hotel ligt vlak bij de Ringweg R1 in het groene hart van Antwerpen op circa 30 minuten van Brussels Airport en is ideaal voor zakenreizigers. Het centrum is snel bereikbaar met bus 17 en wandelen kan in diverse parken in de directe omgeving. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de luchthaven is het ook een ideale locatie om te vergaderen met groepen. Ons Meeting & Events team helpt u graag met het organiseren van kleine of grote evenementen. Het uitzicht vanuit de vergaderzalen op de 16e verdieping is spectaculair en de flexibel in te richten ruimtes bij de lobby zijn ideaal voor informele bijeenkomsten. Wifi is overal in de prijs inbegrepen. Shoppen of de stad bezichtigen kan goed met het centrum van Antwerpen zo dichtbij. Flaneer langs de Schelde of over de Grote Markt en bezoek de kathedraal. De Schuttershofstraat heeft stijlvolle boetieks en overal vindt u gezellige cafés en restaurants.Blijf fit door een rondje te joggen in het Nachtegalenpark om de hoek of huur een fiets en verken de rest van de stad. Zakenreizigers profiteren van in de kamerprijs inbegrepen wifi en er is een technische conciërge. Zwemmen of relaxen kan in het Octopus wellness-complex met een zwembad, sauna en stoombad. Tot besluit van de dag kunt u met collega's of vrienden genieten van een welverdiende cocktail in de ANNA Living and Bar.

 

UITGELICHTE FACILITEITEN

Parking
Parking
zwembad
zwembad
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Restaurant
Restaurant
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

Locatie en aankomstinformatie

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 18

Bladeren door kamers en suites

Hotelarrangementen beschikbaar

ihg hotel

OntdekAntwerp

Het Museum aan de Stroom is alleen al vanwege de buitenkant en ligging een bezoek waard. Het MAS is gevestigd in een prachtig gebouw van rode baksteen en glas aan de oever van de Schelde. Hier leert u de geschiedenis van Antwerpen kennen aan de hand van allerlei kunstobjecten. Voor het museum betaalt u entree, maar de toegang tot het panoramaterras met zijn spectaculaire uitzicht is gratis.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.